INDIVIDUAL PROGRAM ZA BMW SERIJE 4

BMW-4-Series-Individual 2

Ono što je počelo kao ograničena ponuda u skladu sa posebnim željama dugogodišnjih odabranih klijenata, preraslo je u održiv posao i posebnu liniju proizvoda. Naravno, govorimo o BMW-ovom Individual programu, koji kupcima omogućava da svojim automobilima daju poseban štih, kroz specifične detalje, materijale, boje i slično.

BMW-4-Series-Individual 3

Tako je i potpuno novi BMW serije 4 u Coupe i Cabriolet varijanti uvršten u Individual ponudu. Na priloženim slikama (Cabriolet) otkriveni su tek pojedini detalji uistinu bogate ponude “posebnosti”, kao što je posebna Pyrite smeđa metalik boja i 19-inčne V Spoke 626 felge, zatim dvobojni enterijer sa fino granuliranom bijelom Merino kožom na sjedištima, dijelu centralne konzole i panelima vrata, dok je instrument tabla prekrivena crnom kožom.

BMW-4-Series-Individual

S druge strane, na coupe verziji se vidi Citrine crna boja karoserije, dok enterijer krije granuliranu Merino kožu u zlatno-smeđoj boji sa umetcima od tamnog drveta. BMW je najavio da će ista ponuda dodataka biti dostupna i za limuzinski i za karavanski model, odnosno seriju 3.

BMW-4-Series-Individual 4